yang lalu lalang je

Followers

ATTENTION !!

LoOk.. I enjoy my life when it gives me sumthing to be happy for .I don't give a FUCK about sadness!
When it comes I cry and scream, but I don't show it and I usually know how to be emotionally strong!
Why can't people just be themselves man or man don't try to impress other people by being sOmeone you no your not. I love people around me,as long as theylove me toO . I do care about people, but I caremostly about myself. I don't mind being critised .
I am no one's pet and i'll never be One!!!!!

July 17, 2011

sebok nak pegy WEDDING ! kamo bilenyerr lagy ?

Dalam 2 minggu lepas lhaa , akak sepupu aku yang sorang ney baru jer buad GRAND WEDDING buad kali ke dua :) ! alhamdulillah , cepat betol jodoh cik kak tu sampai .dahlhaa HENSEM , macam ahli bina badan doe , ketol sane sini :) ** ini pengakuan datang dari hati oke .
sumpah ! bagi aku , ia satu WEDDING yang memang grand lhaa ! theme PINKY ! dah sume benda aku pandang kaler merah jambu jer . cik kak pulak tym tu dah macam baby doll BARBIE , serious . tak tipu neyh .

aku memang suka datang wedding orang ney , paling suka wedding KAUM PAPAT sendiri lhaa , bak kate sorang nenek kat dapor "eh , kaw ney sepupu budak yang kawen tu kan ? haa nak makan ,makan lhaa , ayam berempah ade ,rendang ade , tak cukop kat khemah depan tu , kaw datang jer cini amik kat dapor neyh , alaa ! bukan orang laen pon , sedare kaw jugak :) " YES2 nenek jgn bimbang nek , saya takkan teragak2 menceroboh dapur jap lagy , HAHAH .

1 jam kemudian !! tik tok , tik tok , datang seorang menyape blakang aku , " woi mok , orang laen sume makan dah , kaw da makan ke ? haishh orang sebok KAWEN sana sini , kaw bile lagy ? " ohhh , ,MAKNGAH rupanya ! so tak heran lhaa , sekali SEBIJIK aku kene sound tepek tady , mulot makngah memang teramat lancang ! dari dulu aku da tau . aku jawab "sabo lhaa makngah , tengah servey HOTEL paling mahal yang ade kat MALAYSIA ney , nak buad wedding katt situ lhaa :D , dengan penuh meluat makngah memandang aku . ** alaa affair laa makngah , mulot i pon lancang jugak .









WEDDING ci kak tu theme dye PINK , yang kak nab ney pakai kaler OREN pasal ape ?
memang lari theme lhaa kaw !** saje nak tayang baju raye last year .mybe baju raye this year lagi TAK HENGATT kowdd :P








CHEF rosman ^^ , ayah masak memang SUPERB !

AYAH: weyh korang , besok nak masak ape ney?
ANAK2:entah lhaa ayah , tak tau nak makan ape lhaa !
AYAH: senang citer TAK PAYAH makan lhaa besok ! **ayat fade-up


BESOK pagi pagi , aku bangun jer *11.00 pm :) HAHA , itu jam pagi aku lhaa . oke aku memang terok ! haha , tido pon berkerohhhh :) serious ney . PENGAKUAN berani mati kan :D . hidong aku ney tak sudah2 keje bersin jer , ** RESDUNG sejak azali lagy , gini lhaa gayenyerr . lepak jap kadd lua , comel comel pulak buah DURIAN kat depan ruma aku , erkk , dengan tak gosok gigi , terus aku pelahap buah buah yang comel tu . dapadd pulak geng yang kaki kuadd pelahap kan . KAKLONG jangan nak sentap oke ^_^ .

dah setengah jam berlalu , aku lhaa paling tahan lama MENATAP durian tadi :) perot aku da mule rase pedih pedih manje neyh , arghhhh , tak bole ! memang kene berhenti lhaa namoak gayenyerr , dalam pada aku tgh bungkus2 buah durian , aku terhidu satu bau dari dapor ! sah , , AYAH tengah masak kadd dapor tu ! oke lagi sekali aku memang terok kan , sebab biarkan ayah terkapai2 memasak di dapor , BAHAHHAAH .aku tak lhaa kejam terlampau , ade jugak lhaa jenguk2 kat blakang tadi , WALLAWEYHH , sup tulang lhaa gilerr ! memang HANTU laa yg makan jap g kan :P ,

aku ade lhaa tolong2 kupas bawang2 untuk ramuan sup tu ! cili api jang dikira lhaa berape batang aku bubuh kan , HAHA ! PEDAS adalah kegilaan ku , , yeahhh ** over lhaa ,kejap lagy kene BUASIR jangan nak menyesal lhaa kan . ni lhaa hasil SUP TULANG ayah :D











July 16, 2011

MENGIDAM ouh MENGIDAM !

MENGIDAM ! aku memang dah mengidam neyh , eh , elok2 sikit pikiran kamu2 yang buad citer macam2 lha kan , aku tak pragnent oke , , KAWEN pon belom :) , da lame da weyh tak telan PIZZA kat dalam mulot aku neyh , hmmm , bile tah nak pegi menelan PIZZA ! dari sehari ke sehari aku nak pegi , tapi tak tawu bile lhaa nak pegy kan , hmm , NEKAD dah , minggu depan aku melantak PIZZA :) , erghhh , tak menyabo da ney weyh .



July 15, 2011

SERABOT ^^

dah .. dah . aku dah serabut nak edit2 blog neyh . haishh :( ! satu benda yang aku tak bole layan tym nak edit2 BLOGER ney lhaa , , ! aku memang ta bole lhaa , nak mengadap benda alah ney satu hari ! sume keje keje ruma aku terbengkalai . hah . dari petang tadi aku tak mandi2 taw . eeeeughhh !! dengan BENDERA MERAH da 3 hari .hishhh semak semak dan SEMAK ! rasa nak marah pon ade gak lhaa . hmm . dala , besok2 je lhaa aku sambung edit blog ney :) .


PENGAKUAN : tadi pagi mandi aku tak GOSOK gigi lhaa . :D

July 2, 2011

MIMY & MEMoT :) omel nyaa , ,

hey memOt , tu tempat lari lari lhaa yunk !
heyshh ,, bole berdengkorr pulak dye kadd situ :)



tengok2 , ,, hamboi ! muat pulak kaw tido situ ea mOt ?


HAHA , suke kaw yek kene belaian "abg" KAW !

BANGLA hott !!!

Bangla dan rakannya sedang berbual
Bangla :
Esok saya nak balik bangladesh , isteri saya mengandung 3 bulan.
Rakan :
Wah mesti awak gembira
Bangla :
Sudah tentu, sudah 3 tahun saya tak balik!
Rakan :
?????


sicebik : ater , bile nye kome BEROMEN NYERR ???? udah 3 tahon tak balek2 , tup2 dapat anak pulok !** SAH LHA wife kaw kemain LIGAT kat sana dgn boy laen doe :)


meh i ajar cket , hOw to BREAK-UPS dengan AWEKS korang ** yang memang da

Ini adalah petua untuk break-up dengan aweks. Penggunaannya adalah atas risiko sendiri.

1.) Dapatkan awek.

2.) Fikir korang akan bahagia selamanya.

3.) Ingat korang akan bahagia selamanya.

4.) Rasa korang akan bahagia selamanya.

5.) Gaduh kecik pasal duit.

6.) Gaduh besar pasal duit.

7.) Gaduh tahap raksakse sampai korang lupe apasal korang gaduh.

8.) Break-up.

9.) Hidup bujang.

10.) Enjoy, pegi kelab malam, dengar musik pelik, tengok citer barbie, layan wonderpet, naik motor sambil rempit, tackle aweks orang dan buat panggilan palsu 999.

11.) Rujuk balik.

12.) Cakap betapa rindunye korang.

13.) Fikir betape rindunye korang.

14.) Ingat betape rindunye korang.

15.) Tengok wayang.

16.) Gaduh pasal fesyen korang.

17.) Gaduh pasal kerje korang.

18.) Gaduh tahap kalah raksakse sampai korang lupe ape yang digaduhkan.

19.) Break-up, hidup bujang sampai korang dah sedia balik.

20.) Mulakan balik dari no.1.

Ini die petua bijak dari aku, kepada jantan machola boleh la cube, EJG jangan marah ye.

HARAM menikahi gadis 1 kampung lhaa derrr


hamboi , sakan bebeno photographer ney snap gambo !
siap baring2 kemain yerr :) (alahh , gambo iklan jer )


GINI CHERITENYERR . . . .

fatwa baru dr jakim.. fatwa ini menimbulkan pedebatan dan bantahan..banyak pihak menyatakan bahawa JAKIM terbaru membuat keputusan...bagaimana JAKIM boleh mengeluarkn fatwa HARAM menikahi gadis 1 kampung??? pegawai dari JAKIM menjelaskan,,, "bagaimana tidak HARAM,,,sedangkan kawin 4 pun da ramai,,inikan pula 1 kampung..."


hambek KAW , free2 jer doe dye dapat tengok KAW punyerr tutttt****

Kitty dan suaminya sedang mandi bertelanjang dalam bilik air ditingkat atas rumah mereka, tiba tiba lonceng pintu berdering...ring ..ring..ring....Maka
si Kitty terus membungkus tubuhnya dengan tuala dan berlari kebawah untuk membuka pintu.
Rupa-rupanya, Robert jiran rumah mereka berdiri di depan pintu dan berkata "Oh..Minta maaf kerana menggangu u yang sedang mandi.."
Kitty menjawap "tidak apa, biasalah tu..apa u mahu"
Robert terus dengan ghairahnya menjawap "Ohh..Kitty..u mempunyai kulit putih melepak harus bak sutera , jika I offer u RM100.00 sanggupkah U menanggalkan tuala bahagian atas sebagai balasan???"
Dengan secepat kilat tanpa berfikir panjang maka ditanggalkan bahagian atas tuala memperlihatkan buah dadanya yang menbukit demiwang RM100.00..
"WOW" Robert dengan mata terbeliak menghayati buah dadanya yang secara langsung memberangsangkan semangatnya sekaligus menawarkan RM100.00 lagi kepada Kitty untuk menanggalkan kesemua tualanya!!
"kenapa tidak" balas Kitty "itu ganjaran yang amat lumayan" dan terus melonggarkan tualanya memperlihatkan keayuan tubuh yang mengiurkan tanpa seurat benang pun!!.
Maka Robert dengan air liur yang meleleh keluar dan merasa rimas yang amat ketara seperti disimbah air sejuk dengan bahagian zipseluar yang seakan-akan pecah terus menyerahkan Note Rm200.00 kepada Kitty tanda kepuasa yang tak terhingga sambil berlari pulang ke rumahnya untuk melakukan latihan 'menembak'.
apabila Kitty kembali ke bilik air untuk menyambung balik mandinya maka suaminya bertanya "Siapa yang membunyikan lonceng pintu ?"
"Jiran kita, Si Robert" Jawap Kitty
"Robert??" Tanya Suaminya "Adakah dia memulangkan Wang RM200.00 yang dipinjam dari saya tempoh hari??"



si cebik : LAWAK je larr gilerr ! haha , :) have FUN !

June 26, 2011

graduate !! haha ..




hmm , hye2 chill yaw ! waaaaa , rindu gyle bhai kat blogger neyh , *si lazy nak update blogger neyh . haha , okey okey , nak announce neyh , aqoe dah pon grade study kat ****** tuh , ade yang member2 aqoe da pon lepas pegy practical , HAHA , ermm , rasa sedih lOL , selamae 3 month aqoe study kat situ kan , then , na kene sperate lhaa , ney yang malas ney nak touching2 ! hmm , haa sempat laa jugak kan buat party class arituh , alaa pict nanti2 laa aqoe bubuh oke :) , hee ! hope aqoe g practical nanti , taklaa PAYED bhaii keje aku kat sana ! haha , ini budak baru blajar , kalo salah , tolong jangan BULI BULI kan . okey laa , wa chow dulu . BYE !

March 28, 2011

J O B + chill


ACTUALY ney the second job aku buad tym weekend ! ade nampak macam SUCI tak ? haha . serba putih . biase la kalo dah masok HOTEL 5 bintang . penampilan nak kene jaga . SELEKEH2 are not aloud ! haha , weyh , tym niyh sebenarnya aku memang tak nak join oke . nak tau asal ? hmm . kaki niy buad palat . saket teramat sangat ! erghh POKET MONEY punya pasal . aku redah weyh . haha ! naseb tym niy function BUFFET ! so takde lar kaki aku niy menjerit2 tak tahan saket . haha .




LOOSER ! gaya tersendiri . skema kan aku ?





aku memang suka laa smile gedik cmniyh . memang aku
SUKA !*oke bole kutuk sekarang !


COMEL ?haruslaa :)



kawan :)

March 18, 2011

UPDATE . . . ! jom3


INTRO jap .. haha . aku pon tak tau nak letak pict ape weyh .
haha . tym niy ondaway nak baca YASSIN . ari jumaat kan .
gedix laa sikit nak bergambar ngn si PIQOT niy .






HYE . sob..sob .. korang sehat ? firstly ter amat sory laa sesangat kat pengikot2 aku , sebab dah lama tak update blog aku niyh . hmm . since aku masok blaja kt tempat baru tu , aku trlalu sebok , tak pon saje2 menyebok nyebokkan diri , haha :) . TAK RINDU ? lantak kaw laa situ oke . aku rindu jer kat blog aku niy . haha . noy pon aku baru dapat menapak kat rumah , kalo tak , kat HOTEL2 la tempat aku weyh , jap jap , jangan salah faham oke , hmm macam biase laa aku ari2 ade class pukol 9 pagi sampai 4 petang . then sabtu ahad aku merelakan diri buad PART TYM JOB as a services kt hotel2 yang ade function . haishh . SERONOK + penat macam siak ! sampai terkehel kaki aku . haha , firs time laa kate orang kan .