yang lalu lalang je

Followers

ATTENTION !!

LoOk.. I enjoy my life when it gives me sumthing to be happy for .I don't give a FUCK about sadness!
When it comes I cry and scream, but I don't show it and I usually know how to be emotionally strong!
Why can't people just be themselves man or man don't try to impress other people by being sOmeone you no your not. I love people around me,as long as theylove me toO . I do care about people, but I caremostly about myself. I don't mind being critised .
I am no one's pet and i'll never be One!!!!!

June 26, 2011

graduate !! haha ..




hmm , hye2 chill yaw ! waaaaa , rindu gyle bhai kat blogger neyh , *si lazy nak update blogger neyh . haha , okey okey , nak announce neyh , aqoe dah pon grade study kat ****** tuh , ade yang member2 aqoe da pon lepas pegy practical , HAHA , ermm , rasa sedih lOL , selamae 3 month aqoe study kat situ kan , then , na kene sperate lhaa , ney yang malas ney nak touching2 ! hmm , haa sempat laa jugak kan buat party class arituh , alaa pict nanti2 laa aqoe bubuh oke :) , hee ! hope aqoe g practical nanti , taklaa PAYED bhaii keje aku kat sana ! haha , ini budak baru blajar , kalo salah , tolong jangan BULI BULI kan . okey laa , wa chow dulu . BYE !

5 comments:

  1. saket nye mate ak nk bce,,naseb baek pakai cermin mate gelap..:p

    ReplyDelete
  2. izat : memang aku tulis tuh pon saje nak membutakan mata orang .HAHA ,


    iqa : most welcome ! sent my regard to paklong

    ReplyDelete
  3. ok2..hampir bute dh ni,,haha
    Anyway congrats k

    ReplyDelete