yang lalu lalang je

Followers

ATTENTION !!

LoOk.. I enjoy my life when it gives me sumthing to be happy for .I don't give a FUCK about sadness!
When it comes I cry and scream, but I don't show it and I usually know how to be emotionally strong!
Why can't people just be themselves man or man don't try to impress other people by being sOmeone you no your not. I love people around me,as long as theylove me toO . I do care about people, but I caremostly about myself. I don't mind being critised .
I am no one's pet and i'll never be One!!!!!

March 18, 2011

UPDATE . . . ! jom3


INTRO jap .. haha . aku pon tak tau nak letak pict ape weyh .
haha . tym niy ondaway nak baca YASSIN . ari jumaat kan .
gedix laa sikit nak bergambar ngn si PIQOT niy .






HYE . sob..sob .. korang sehat ? firstly ter amat sory laa sesangat kat pengikot2 aku , sebab dah lama tak update blog aku niyh . hmm . since aku masok blaja kt tempat baru tu , aku trlalu sebok , tak pon saje2 menyebok nyebokkan diri , haha :) . TAK RINDU ? lantak kaw laa situ oke . aku rindu jer kat blog aku niy . haha . noy pon aku baru dapat menapak kat rumah , kalo tak , kat HOTEL2 la tempat aku weyh , jap jap , jangan salah faham oke , hmm macam biase laa aku ari2 ade class pukol 9 pagi sampai 4 petang . then sabtu ahad aku merelakan diri buad PART TYM JOB as a services kt hotel2 yang ade function . haishh . SERONOK + penat macam siak ! sampai terkehel kaki aku . haha , firs time laa kate orang kan .

4 comments: